Partners-14e

Bent u ook geïnteresserd om partner te worden van de 14e Dag van de BOA? Neem dan contact op met:

Mick Leonhardt
Accountmanager sales
e-mail: m.leonhardt@sdu.nl 
telefoon: +31 (0)70 378 0732


 

Gemeente.nu   Gemeente.nu is een vakinhoudelijk platform voor nieuws, opinie en verdieping, specifiek gericht op gemeenteambtenaren. De onafhankelijke vakredactie maakt en selecteert dagelijks al het nieuws dat relevant is voor gemeenteambtenaren.
     
Sdu Handhaving   Als handhaver wilt u zekerheid. U wilt weten in welke gevallen er iets te handhaven valt. Met de praktijkgerichte kennisbank VIND Handhaving heeft u alle informatie bij elkaar. Hier vindt u o.a. alle feitcodes plus omschrijving, praktische tools zoals checklists en voorbeelden proces-verbaal, werkprocessen, en thematische commentaren.

De wet Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) beoogt een betere samenwerking bij de uitvoering en handhaving van het omgevingsrecht. De kennisbanken VIND Omgevingszaken en VIND Handhaving ondersteunen u daarbij! Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met het thema afval, kunt u snel vakinformatie over vergunningen én handhaving in deze kennisbanken vinden. Zo overziet u direct de gehele VTH-keten. U en uw collega’s besparen hierdoor kosten en tijd.
     
      

BySpy De ervaren specialist in mobiele handhaving

Het bedrijf is ontstaan uit het moederbedrijf De Kooi, opgericht in 1979. De ervaring hieruit ontstaan draagt de organisatie met zich.

Anno 2015 maker meer dan 50 organisaties, gemeenten, beveiligingsbedrijven ed. gebruik van BySpy

Hoge klanttevredenheid als bedrijfsstrategie. Mond op mond reclame is voor ons essentieel. Veelzijdig en flexibel handhaven met o.a. Mulderfeiten, Drank & Horeca, Waterfeiten, Fiscaal parkeren, BM feiten, Bel parkeren. Real-time beleidsgerichte backoffice, Grafieken, Statistieken, Kaarten, importeren, exporteren etc. Dit alles met maximale beveiliging.

     
  Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Het kledingpakket heeft een zeer ruime keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren voor de BOA. Service staat hoog in het vaandel bij Pebetex, door middel van persoonlijke passessies bij U op locatie, worden Uw werknemers altijd van de juiste maten voorzien.
     

CityControl

 

Digitaal handhavingsplatform
CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving. Met de bevraging van vele lokale en landelijke systemen wordt informatie over onder meer personen, voertuigen en bedrijven beoordeeld en verrijkt. Zo kan de juiste vervolgactie worden bepaald. CityControl zorgt voor minder administratie, meer gebruiksgemak en meer inzicht. Dit inzicht helpt in het maken van betere beslissingen over zowel individuele overtredingen als overkoepelend beleid.

 

     
 

NIEUW ANDERS BETER
Boa opleidingen in een nieuw jasje! 

Segment Opleidingen is al meer dan 20 jaar dé adviseur en opleider voor de overheid. De nadruk ligt bij onze boa-trainingen op het zorgen voor regie op het eigen veiligheidsgevoel, mentale weerbaarheid en duurzame veerkracht. Daarbij is de lokale context altijd het uitgangspunt. Meer informatie? Kijk op onze boAcademie https://segment.nl/academies/2/boacademie

     
 

NIVOO is een opleidingsinstituut dat zich al jarenlang met name richt op de vakgebieden Handhaving, Verkeer en Veiligheid. Binnen Handhaving ligt de focus met name op praktijkgerichte cursussen, gegeven door topdocenten. Daarbij zijn de Opleiding BOA Basisbekwaamheid en de Permanente Her- en Bijscholing van belang. Maar ook onderwerpen zoals Bestuursrechtelijk handhaven, Verkeersregelaar, Omgaan met Jeugd etc zijn actueel.

Ons lesmateriaal wordt in eigen beheer vervaardigd. We nemen materiaal mee zodat u een blik kunt werpen op onze manier van werken. Daarnaast is er ook actueel foldermateriaal aanwezig met daarop de startmomenten van onze opleidingen. We kunnen een vrijblijvend voorstel maken per persoon, maar ook voor een heel team.

     
  Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving werkt samen met gemeenten aan het creëren van een veilige leefomgeving. Dat doen wij op twee gebieden, namelijk veiligheid en handhaving. Onze kracht ligt in het professionaliseren van handhavingsteams en het aanpakken van veiligheidsthema’s.
 
Dit doen wij door het geven van advies, coaching, training en het detacheren van professionals. Wij staan dicht bij het werkveld en kennen de praktijk. Zo brengen we met verstand van de inhoud uw organisatie in beweging. 
     
 

Welkom bij Mo-Tech Industries BV

Al jaren uw specialist in uniformkleding voor met name Gemeenten, Politie en Defensie.

Wij leveren alles tussen schoen en helm en dus ook het BOA-UNIFORM

NIEUW: de Metz Moover Electrische step met E-Bike goedkeuring!

Breng een bezoek aan onze stand en laat u verrassen.

Mo-Tech is tevens producent en onderhoudspartner van vrijwel alle patrouillefietsen van Politie Nederland en Defensie. Bekijk onze fietsen op de stand.

     
 
De iCertified app is een educatieve en operationele app die jou als BOA professional 24/7 ondersteunt. De app zorgt dat jij in de praktijk binnen een handbereik wetgeving en processen kunt raadplegen voor de juiste (af)handeling. 
 
Studeer eenvoudig op het juiste moment wanneer het jou uitkomt, en daag als competitie je klasgenoten, collega’s en branchegenoten uit in vele Quizzen.
 
De app faciliteert eveneens de onderlinge communicatie en verbinding tussen de werkgever, opleiders en BOA’s in de operatie.
 
De app is toepasbaar voor:
  • Organisaties
  • Opleiders
  • Individuele BOA
     
 

Voor grote toezichthoudende diensten biedt Groenendijk Bedrijfskleding de mogelijkheid om een geheel eigen kledinglijn te ontwerpen. Maar ook met de producten uit het standaard assortiment geniet u nog steeds van alle voordelen die bestellen Groenendijk u biedt.

Een logo of een bedrijfsnaam op uw BOA / Handhaving bedrijfskleding? Geen probleem: Wij zorgen altijd voor een buitengewoon goed resultaat.

     
 

Zepcam is sinds 2009 een Europese pioneer in bodycam technologie en heeft inmiddels klanten in meer dan 40 landen waaronder politie, handhaving, brandweer, private security en de industrie. Wij bieden complete oplossingen die passen bij de hedendaagse wensen van onze klanten. Van product tot training en niet te vergeten de Nederlandse support.
Vraag een test sample aan op de beurs en ervaar het zelf!

Tot  de 27e!

     
 
MMB-ALL, toonaangevend in handhaving van veiligheid en leefbaarheid
 
Op zoek naar expertise en ervaring voor de handhaving van veiligheid en leefbaarheid van uw gemeente? MB-ALL is dé partner van gemeenten en omgevingsdiensten bij het ontwikkelen en in stand houden van een veilige leefomgeving. Als expert in toezicht, juridische dienstverlening en beleidsontwikkeling zijn onze oplossingen nét even beter. Zo werken we samen met u aan tevredenheid en vertrouwen onder uw inwoners.
MB-ALL handhaaft sinds het begin van deze eeuw. Met meer dan 130 gemeenten en omgevingsdiensten als solide basis zijn wij uitgegroeid tot marktleider en kennisleider op het gebied van handhaving van veiligheid en leefbaarheid in Nederland.
     
 
Dutch Company Style B.V. is een specialist op gebied van uniformkleding, CE gekeurde kogel/steekwerende vesten en uniformschoenen. We zijn vooral gefocust op de wensen van de klant. Door samenwerking met een aantal grote producenten op dit gebied, zijn bijna alle wensen in te vullen. Ons assortiment bestaat uit alleen maar topkwaliteit producten waar iedereen zich prettig in voelt. We maken tevens gebruik van een professioneel pas-team op locatie. Hier is ook altijd iemand van het confectie atelier bij aanwezig voor het vermaken van de kleding indien nodig. De BOA kan bij ons terecht voor een complete uitrusting om comfortabel en beschermd te kunnen werken. Wij ontmoeten u graag op de dag van de BOA!
     
  Ynformed helpt organisaties bij maatschappelijke opgaven door toepassing van data science: Doing good with data! Het is onze missie om binnen Veiligheid, toezicht- en handhavingsorganisaties te ondersteunen bij het optimaal benutten van data en te vertalen in waardevolle (real-time) inzichten en voorspellingen. Als partner van gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s realiseren wij data-oplossingen om beter te sturen op het verminderen en zelfs voorkomen van risico’s.
     
 

Handhaven van evenementengeluid en vuurwerkoverlast

Maximale efficiëntie met een minimum aan inspanning

Evenementen
De installatie van enkele geluidsmeters rondom een evenement is al voldoende voor betrouwbaar en real-time inzicht in geluidsniveaus. Ook organisatoren en DJs kunnen continu zien hoeveel geluid zij produceren en de ruimte binnen de vergunde normen. Al met al een handige online tool voor naleving van afgegeven vergunningen.

Efficiënte aanpak vuurwerkoverlast
Een vuurwerkdetectiesysteem detecteert snel, effectief én met grote precisie de afsteek-locatie van vuurwerk. Binnen 10 seconden worden handhavers op hun smartphone app geïnformeerd over het tijdstip en de exacte knal-locatie. Voor terugdringing van overlast van (zwaar) vuurwerk.

Munisense ontwikkelt, produceert, levert en beheert innovatieve meet- en regeloplossingen voor het bedrijfsleven en overheden. Oplossingen voor real time meten en direct inzicht. Op afstand, betrouwbaar en slimmer.

     
BOA Trainer.nl  

BOAtrainer.nl BV is de opleider voor BOA’s van toezicht, handhaving, service en veiligheid in de verschillende domeinen. Wij leiden BOA’s op door onze kennis en ervaring te delen. Onze trainingen zijn praktijkgericht en tegelijk examengericht, zodat de BOA vaardig is om te werken aan veiligheid en leefbaarheid van het werkgebied. 

BOAtrainer.nl verzorgt praktijklessen en een online aanbod van diverse trainingen, waaronder Basisbekwaamheid BOA, PHB, RTGB, EHBO en BIKE-opleiding. In de online trainingsmodule kunnen BOA’s trainen met de theorie van de diverse trainingen en heel veel oefenvragen en oefentoetsen maken.

     
Jeugdboa.nl  

Landelijk experise bureau jeugdboa

Jeugdboa.nl heeft aan de wieg gestaan van de geboorte van het fenomeen jeugdboa’s. Sindsdien is de jeugdboa een serieuze partner bij de aanpak van jeugdoverlast. Jeugdboa.nl is steeds bezig met de doorontwikkeling en de aanpassing op alle landelijke ontwikkelingen.  Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het adviesbureau dat de implementatie, training en selectie, levering van jeugdboa’s begeleidt en verzorgt. Jeugdboa.nl heeft de straatcontact-methodiek en de plusminmee ontwikkeld voor de praktische invulling. Onze jeugdboa coaches gaan met de cursisten het werkveld in om deze technieken over te dragen in de praktijk. Zo kan jeugdboa.nl ervaren jeugdboa’s en projectleiders ter beschikking stellen ten behoeve van pilots, starttrajecten en meerjarige inzet. 

     
Tedas  

Wij van Tedas vinden het een uitdaging om leef- en werkomgevingen veiliger te maken. Als expert in observatie, opsporing en command & control helpen we organisaties om mensen, eigendommen en belangen te bewaken. We ontwikkelen, produceren en beheren innovatieve high-end security oplossingen en we leveren specialistische – vaak unieke – kennis en diensten

     
NatuurNetwerk   Met het BOA Registratie Systeem (BRS) voorziet NatuurNetwerk sinds 2005 in een eenvoudig werkbaar informatiesysteem voor buitengewoon opsporingsambtenaren. Een systeem als bewerker voor de beëdigd boa voor de registratie van alle handhavingshandelingen, waarnemingen, waarschuwingen en maatregelen gekoppeld aan een geografisch informatie systeem. Het systeem biedt grote voordelen en levert toegevoegde waarde voor de beëdigd medewerker, de verantwoordelijk werkgever en Justitie waarbij de wettelijke taken en verantwoordelijkheden op juiste wijze zijn gescheiden en per rol en verantwoordelijkheid beschikbaar zijn. De boa legt zijn werkzaamheden vast, de werkgever beschikt over actuele management rapportages, Justitie beschikt over de bevindingen ter verdere strafrechtelijke beoordeling en afhandeling en de politie kan eenvoudig beschikken over de voor haar relevante gegevens vanuit de boa werkgevers.
     

Censor Bestuur

AVN Opleidingen

Ter Horst & partners

  Censor Bestuur traint, ontwikkelt, begeleidt en adviseert de overheid. Dat doen we op onder meer het gebied van Algemeen Juridische Zaken, Vaardigheden, Burger- en Publiekszaken, Veiligheid en Handhaving. We werken binnen Veiligheid en Handhaving o.a. samen met Ter Horst en Partners en het AVN college. Waarbij Ellen Ter Horst van Ter Horst en Partners zich richt op ontwikkelen en trainen perfect aansluitend bij de onderwijsbehoefte van het individu en/of de organisatie. Het AVN college biedt erkend onderwijs aan voor de medewerkers en handhavers toezicht en veiligheid.
     
SPV  
Opleiden voor een veiliger Nederland, dát doet SPV. Onze jarenlange ervaring in politieopleidingen gebruiken we inmiddels ook in opleidingen voor de non-profitsector, overheid en het bedrijfsleven. Met een mix van praktijklessen, contactonderwijs en online leren stomen we onze studenten -waaronder steeds meer BOA’s- klaar voor een veilige toekomst. Naast de verplichte BOA-opleidingen bieden we een ruime keus aan specifiek gerichte opleidingen voor BOA’s, zoals ‘Alert(er) aan het werk’ over werken op drukke plaatsen, ‘Wijkgericht werken’ over positioneren en samenwerken in een wijk en Bewust omgaan met social media voor BOA’s.
 
We doen dat op locatie of in ons prachtige pand in de bossen bij Vaassen (Gld). En altijd met een warme, persoonlijke aanpak. Tijdens de Dag van de BOA vertellen we er graag meer over! En alvast een voorspelling: wie bij ons langskomt neemt daar zeker wat van mee….
     
Flash  
“Eén missiekritisch portofoonnetwerk van de toekomst, geschikt voor spraak én beeld”
 
Flash staat voor missiekritische communicatie-oplossingen. Met onze Smart Com Push-to-Talk dienst garanderen wij dat iedere BOA 24/7 veilig de straat op kan en landelijk overal en altijd verbinding heeft mét prioriteit.
 
Om veilig en efficiënt gebruik van de apparatuur te garanderen, bieden wij tevens 24/7 digitale gebruikerstrainingen.
 
Meer informatie over deze nieuwste oplossing? 
Bezoek onze stand & workshop! 
     
City360  

Bent u op zoek bent naar een partner die is gespecialiseerd in toezicht en handhaving? Dan bent u bij City 360 aan het juiste adres!

Als overheid moet u zich steeds meer richten op uw kerntaken, waarbij u specifieke werkzaamheden steeds vaker overdraagt aan gespecialiseerde, professionele partners. Of het nu gaat om specifieke handhavingsprojecten, zoals op het gebied van de Drank- en Horecawet, of om bij te springen tijdens piekperiodes in de zomervakantie. U kunt altijd rekenen op onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze toezichthouders en integrale handhavers zijn goed opgeleid en wij denken met u mee voor het vinden van passende oplossingen, op flexibele en projectmatige basis.

Meer te weten komen over City 360? We zien u graag bij onze stand!

City 360 maakt onderdeel uit van de Safety Group, een onderneming die ruim 20 jaar geleden startte met het regelen van verkeer en vervoer. Eerst bij grote evenementen, later ook bij infraprojecten. Nu zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en tien bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

     
Modiforce   De optimale mobiele werkplek voor de BOA      

ModiForce: dé specialist in voertuigmodificatie met 35 jaar ervaring. Dit doen wij onder andere voor de segmenten openbare orde, handhaving en diverse veiligheidsregio’s. Uw voertuigen zijn belangrijk voor uw kritieke processen. Dat begrijpen wij als geen ander. BOA's moeten zich geen zorgen hoeven maken over hun voertuig én moeten efficiënt, veilig en ergonomisch kunnen werken.

In onze ruime en moderne hal bedienen wij klanten die de hoogste eisen stellen aan kwaliteit en inzetbaarheid van hun voertuigen.

Bezoek onze stand voor de mogelijkheden voor uw voertuigen. 
     
Redora   REDORA is dé specialist op het gebied van digitale handhaving. 

REDORA configureert, op basis van de applicatie Redline, voor elke handhavingsorganisatie een passende digitale oplossing. Door slimme koppelingen te maken tussen de verschillende gegevensbronnen maakt REDORA digitale handhaving bereikbaar voor iedereen.
     
Abiom   Abiom is toonaangevend leverancier als het gaat om professionele mobiele communicatie voor publieke veiligheid in de Benelux. 

Service, ondersteuning en onze eigen ontwikkelafdeling staan centraal in ons bedrijf; Het geeft ons een platform waarmee wij onze klanten volledig kunnen ondersteunen en producten volledig aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten.

Abiom staat dicht bij de gebruiker ‘in het veld’ staat en biedt u toonaangevende fabrikanten, de juiste distributiekanalen en een sterk partnernetwerk.¬
     
Santos   Santos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist waar een team van zo'n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten. Elke monteur heeft zijn eigen werkbank en bouwt een fiets daar in z'n geheel op. Net zoals het in 1997 is begonnen. De oersterke Travelmasters hebben naam gemaakt onder de vakantiefietsen en ook de Zweedse, Belgische en Nederlandse Politie rijdt op een Santos.
     
EE Devices  

EE Devices is een specialistisch en innovatief bedrijf voor de publieke veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van hoogwaardige technologische apparatuur zoals de laatste generatie body worn video systemen (bodycams),  alcohol- en drugstesters, en laser snelheidsmeetmiddelen (laserguns). Wij bieden complete oplossingen met onze toonaangevende fabrikanten waar wij jarenlange exclusieve relaties mee onderhouden. Onze klanten bevinden zich in het professionele segment en veelal in de openbare orde en veiligheid. De Nederlandse politie, Koninklijke Marechaussee, Gemeentelijke Handhaving en andere opsporingsbevoegde instanties nemen al vele jaren onze producten en diensten af.

Bezoek onze stand op 27 mei tijdens de dag van de BOA.