Informatie

14e Dag van de BOA | 27 mei 2019
 

TOEGANGSPRIJS

€ 125,- pp (excl. btw)  |  Reguliere prijs voor de primaire doelgroep
     
€ 105,- pp (excl. btw)  | Speciale prijs voor oud-deelnemers vanuit de primaire doelgroep*
     
€  95,- pp (excl. btw)  | Teamprijs (geldig vanaf 5 personen vanuit de primaire doelgroep)*
     
€ 999,- pp (excl. btw)  | Prijs voor commerciële partijen
     
*Reguliere prijs, oud-deelnemersprijs en teamprijs zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Sdu. Deze prijzen zijn alleen geldig voor de hieronder omschreven primaire doelgroep.
     
     
PRIMAIRE DOELGROEP  
Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) en hun leidinggevenden vanuit alle zes de domeinen. Afdelingshoofden, beleidsmedewerkers en docenten werkzaam bij gemeenten, Ministerie van Justitie, Openbaar Ministerie, onderwijsinstellingen en Politie betrokken bij beleid en uitvoering ten aanzien van BOA’s.
     
LOCATIE    

De Reehorst
Bennekomseweg 24 
6717 Ede
reehorst.nl/route

 

 Parkeren is gratis op het terrein van de ReeHorst. U krijgt aan het einde van de dag een uitrijkaart.

Ivm het aantal parkeerplaatsen, raden wij u aan om met het OV te komen. De ReeHorst ligt op slechts 5 min. lopen van station Ede-Wageningen waar bussen en treinen stoppen.

PARTNER WORDEN?
Meer informatie en contact over commerciële mogelijkheden (bv huur standruimte): 
Mick Leonhardt
e-mail: m.leonhardt@sdu.nl
telefoon +31 (0)70 3789503
 
ANNULERINGSVOORWAARDEN  
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het congres, dan brengen wij € 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.
     
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kunt u doorgeven via evenementen@sdu.nl
     

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat het ons weten, vul het contactformulier in.